SELAMAT DATANG DI WEBBLOG SERBA-SERBI INDONESIA TERIMAKASIH SUDAH BERKUNJUNG
PayPal.Me/Techerbandung.

Senin, 07 Mei 2018

Jalan jalan di bandung

Bandung hiji kota di jawa barat anu pendudukna lumayan padet (bandung heurin kutangtung),
Dina hiji poe libur kuring sok jalan jalan di kota bandung anu katelah kota peuyeum, hiji kadaharan anu dijieun tina sampeu anu ges diragian, jajanan di bandung lain sampeu wae aya atawa rea anu lainna siga cobro,misro, gegetuk, putri noong, jeung loba keneh lainna, bandung kususna kota bandung puser dayeuh na, loba taman taman anu sok jadi pangjugjugan urang bandung atawa ti luar bandung, biasa na taman teh anu asri tempat niis tempat botram anu garatis ti taman bbws, taman lambirin, taman super hero, atawa ka alun alun bandung anu aya lapang jukut sintetisna (jukut palsu)sok pinuh sabab loba urang daerah lain, ngahaja hayang popotoan atawa hayang nyaho kumaha kaayaaan sabuderen alun alun bandung teh,  jeung bandung teh katelah loba toko bajuna anu marurah ti anu ngarana pasar baru, pasar sederhana, atawa FO fo na anu loba tur loba anu ngunjungannana, bandung ayena sigana abus kanu kota metropolis ,
Jalan bandung anu katelah tiis da loba tatangkalan digigireun jalan kenca jeung katuhu jadi lamun macet teh teu panas da kaiuhan ku tatangkalan di kenca jeung katuhu diantarana jalan ci paganti anu masih papag keneh kutatangkalan, .
Jalan jalan di bandung mah biasa na ayena mah keur rame pisan numpak beus bandros (bandung raoseun) ngahaja loba hayang numpak beus bandros anu bisa ngulilingan bandung katempat sajarahna kota bandung, kuring nyobaan naek mayarna 20 rebu tapi lamun balik deui kaasal jafi 40 rebu bisa nyobaan naek beus dua tingkat anu luhurna euweuh lalangitan jadi lalangitna nya langit bisa bebas popotoan tapi kade ulah keur usum hujan bisa baraseuh kahujanan....hehe.
Lamun dek ka pasteur ti gasibu osok ngaliwatan jambatan layang lumayan teu mamacetan lancar nepi ka pasteur atawa sabalikna ti pasteur nark jambatan layang nepi turun kagasibu.

Carita
Taufik

DAFTAR SEMUA POSTINGAN